Rallisõitja Egon Kaur: Addinol töötab laitmatult ka ekstreemolukordades!

Eesti autorallisõitja ja Kaur Motorspordi tiimipealik Egon Kaur ehitas möödunud aastal oma meeskonnaga valmis kaks uut Ford Fiesta prototüüpautot. Pikaajalise võidusõidukogemusega Egon Kaur, kes võistleb ka ise

Egon Kaur

prototüüpautoga, on Addinoli suur fänn juba rohkem kui viis aastat. Addinol jätkab Kaur Motorspordi ametliku määrdeainepartnerina ka sel hooajal.

„Prototüüp on uus võistlusklass vananevate Mitsubishide ja Subarude asendamiseks ning pakub konkurentsi kallitele R5-klassi autodele,“ täpsustab Egon Kaur. Eesti Meistrivõistlustel osalevad need autod 4WD absoluutarvestuse klassis EMV1. Prototüüpautode arendamistööd aga jätkuvad, eesmärgiks on tõsta veelgi konkurentsivõimet.

Mullu toimunud 15. Lõuna-Eesti Rallil jäi Egon Kaur napilt oma Ford Fiesta prototüüpautoga teisele kohale, kaotades liidritele (Gross/Mölder)) vaid 7,7 sekundit. Tänavu on meeskonna eesmärk tuua meistritiitlid koju nii võistkondlikus kui ka individuaalses arvestuses.

Kaur Motorspordi meeskonna litsentsi all olevate autode hooldamiseks kasutab tiim ainult Addinoli tooteid, alates spetsiaalsest sportautode kõrgtehnoloogilistele mootoritele mõeldud täissünteetilisest Super Racing 10W-60 mootoriõlist kuni laagrimäärete ja montaažipastadeni välja. Kokku kasutab tiim seitset erinevat Addinoli toodet.

Kaur Motosport

Kauri sõnul on määrdeõlile seatavad nõuded autospordis väga kõrged ning selle kvaliteedist sõltub kõige kallimate detailide sooritusvõime ja vastupidavus.

Kaur Motosport1„Oleme Addinoli tooteid kasutanud tänaseks juba üle viie aasta ning saan rahuliku südamega kinnitada, et nende aastate jooksul pole Addinoli toodetega tekkinud ühtegi probleemi. Usaldusväärsust lisab ka see, et oleme kasutatud õlisid saatnud ka laborisse, veendumaks nende toimimises ja efektiivsuses,“ lisab Kaur.