ADDINOLi konverentsil võrreldi määrdeainete tehnilisi parameetreid

12.-15. septembril 2017 toimunud määrdeainealase konverentsi raames kogunes Tartusse üle viiekümne ADDINOLi esindaja Venemaalt, Eestist, Lätist, Leedust ja Bulgaariast, et laiemalt arutleda teemal “ Määrdeainete tehniliste parameetrite võrdlus”.

Addinoli seminar 2017-1Addinol Lube Oil OÜ ärijuht Tiina Suija : “Lisaks sellele, et määrdeained peavad töötama efektiivselt igas masinas, on väga tähtsaks faktoriks inimesed. Ka meeskonnad meie poolt hallatavates riikides peavad olema parimad tehnilised nõustajad, parima tehnilise kompetentsiga – nii Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal, Ukrainas, Valgevenes, Moldovas ja Bulgaaarias. Kliendile tuleb selgitada, mis tema masinas toimub, mida annaks ette võtta, et minimeerida ohtusid, purunemisi, avariilisi tööseisakuid, kulusid tagavaraosadele, kuidas pikendada masinate tööiga, kuidas vähendada õli-, energia- ja kütusekulu ning seega hoida kokku suurel hulgal kliendi raha. Selleks tuleb aga pidevalt õppida, areneda, tarkust juurde koguda, omavahelisi kogemusi jagada.”
Tema sõnul korraldatakse sarnaseid koolitusi regulaarselt nii kokkusaades, läbi interneti kui ka vajadusel klientide juures koha peal.

Addinoli seminar 2017-3Konverentsil käsitleti põhjalikult keti-, tööstustransmissiooni-, toiduainetööstuse-, kompressori-, vaakumpumba- ja mootoriõlisid, aga ka tava- ja spetsiaalmäärdeid.

Määrdeaine on väga tähtis konstruktsioonielement tänapäevases tehnikas ja pole sugugi ükskõik, millist määrdeainet kasutatakse.

Addinoli konverents 2017-2

Dr. Thiel

“Võrreldes toodete tehnilisi parameetreid on juba ennetavalt võimalik kindlaks teha, kuidas üks või teine määrdeaine masinas töötab,” lausus Dr Peter Thiel ADDINOL Lube Oil GmbH rakendustehnika osakonnast Saksamaalt, kes tegi põhiosa ettekandeid. Teda assisteeris ADDINOL Lube Oil OÜ tehnikadirektor Anna Murashina oma ettekannetega. Sünkroontõlget vene keelde teostas Venemaa turujuht Vladimir Gutkevich. Oma häid kogemusi jagasid teistele kolleegid Lätist ja Venemaalt.

Addinoli konverents 2017-5

Venemaa turu juht Vladimir Gutkevich tõlkimas ja küsimustele vastamas

Addinoli konverents 09.2017

Meeleolukalt ja värvikalt jagasid oma kogemusi kolleegid Lätist

Kõige suurema esindusega oli Tartus kohal Addinol Venemaa meeskond, esindatud olid sellised linnad nagu Moskva, Peterburg, Volgograd, Krasnodar, Murmansk, Perm, Omsk, Jekaterinburg, Kaasan, Barnaul, Krasnojarsk, Tseljabinsk, Omsk, Ufaa, Samaara, Tjumen ja Saraatov.

Addinoli seminar 2017-4

Tänutäheks põnevate teemakäsitluste eest said lektorid Venemaa meeskonnalt kingituseks Imperaatorliku Portselanitehase veinipokaalid

Addinoli seminar 2017-6Tervitussõnavõtus ütles Addinol Lube Oil OÜ ärijuht Tiina Suija, et tal on väga hea meel tervitada seekord meie partnereid just tema kodulinnas Tartus ja avaldas lootust, et ka külalistele Tartu meeldib. Nii see tõesti ka oli.

Addinoli konverents 09.2017

Õhtusöök „Püssirohukeldris“

Suurlinnadest kohaletulnuid lummas Tartu oma rahulikult kulgeva elurütmi, roheluse, puhtuse ja väiksusega. Väga rahule jäid külalised ka VSPA hotelli ja spaamõnudega. Lahkumisõhtu Püssirohukeldris kulges meeleolukalt, lahku mindi järgmiste kohtumiste ootuses.